Vergoeding/prijzen

Voor haptotherapie is een verwijzing van uw huisarts of specialist niet noodzakelijk. Per sessie van 60 minuten hanteer ik een tarief van € 94,50 . Een eerste intakegesprek wordt gerekend als een sessie.

Indien bij verhindering de afspraak tenminste 48 uur van te voren wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afzeggingen binnen 48 uur moeten we helaas 50% van de kosten in rekening brengen. Binnen 24 uur rekenen wij het hele bedrag van de gereserveerde tijd.

Last van piekeren of niet meer kunnen ontspannen?

Er zijn veel zorgverzekeraars die haptotherapie vergoeden in de aanvullende verzekering. Informeer voor de vergoedingsregeling bij uw zorgverzekeraar of kijk in de aanvullende polis. Haptotherapie wordt in het algemeen vergoed onder de noemer complementaire zorg/ alternatieve behandelwijzen/ psychosociale zorg of beweegzorg. Informatie over vergoeding haptotherapie is ook te vinden op de vergoedingenlijst van de VVH.

 

Marjoke Dijkstra werkt als GZ-haptotherapeut en is aangesloten bij de Vereniging Voor Haptotherapeuten (VVH), lid-en registratienummer 693.


GZ HaptotherapeurVVH Vereniging van Haptotherapeuten

Bezoekadres

Studio Wittevrouwen
Bouwstraat 45 G
3572 SP, Utrecht

Contact