Contact/Praktijk

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Marjoke Dijkstra

Telefoon 06- 11420777

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per januari 2022 is mijn werkadres veranderd en ben ik werkzaam binnen Haptotherapiepraktijk Weerdsingel.

www.haptotherapiepraktijk-weerdsingel.nl

Centreel gelegen in Utrecht aan de singel in de wijk Wittevrouwen/Vogelenbuurt.

LinkedIn Marjoke DijkstraFacebook

Praktijk

Het bezoekadres van ‘Haptotherapie Marjoke Dijkstra’ is
Weerdsingel O.Z 83
3514 J, Utrecht (In de wijk Wittevrouwen/ Vogelenbuurt)
Open in Google maps.

Annulering

Bij annulering langer dan 24 uur van te voren van de geplande afspraak, worden er bij verhindering geen kosten in rekening gebracht. Wilt u zo vriendelijk zijn, gezien de gereserveerde tijd, mij hier zoveel eerder als mogelijk van op de hoogte te stellen?

Bij annulering binnen 24 uur van de geplande afspraak of bij ‘no show’, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Bij annulering vanwege corona-omstandigheden kan de afspraak indien wenselijk omgezet worden in een online sessie.

Beroepscode

Als GZ-haptotherapeut ben ik aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten en hanteer ik de beroepscode zoals die door de VVH is opgesteld.

Klachtenprocedure

Als GZ-haptotherapeut stel ik mij ten doel om de zorg voor u zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Desondanks kan het voorkomen dat u ontevreden bent over iets of vragen heeft over de geboden zorg. Uiteraard ben ik bereid dit met u te bespreken. Mocht u gebruik willen maken van een klachtenprocedure dan verwijs ik u voor verdere informatie en mogelijkheden naar de klachtenprocedure van de VVH  https://haptotherapeuten-vvh.nl/klachtenregeling

AVG

In mijn praktijkvoering en bij het verwerken van persoonsgegevens die nodig zijn in de dossiervoering en op de facturen, hanteer ik een privacyreglement volgens de AVG. Bij communicatie met derden zal ik altijd vooraf uw toestemming vragen.

PRIVACYVERKLARING 

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk en is het ook mijn wettelijke plicht (WGBO) om van u een dossier aan te leggen. Dit dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidssituatie en gegevens over de behandelingen. Ook worden in het dossier gegevens opgenomen die voor uw behandeling noodzakelijk zijn en gegevens die ik, na uw expliciete toestemming, heb opgevraagd bij een andere zorgverlener, bijvoorbeeld bij de huisarts.

U mag van mij verwachten dat ik zorgvuldig omga met uw persoonlijke en medische gegevens en ervoor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier.

Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

Ik ben als behandelaar gehouden aan de wettelijke bewaartermijn voor het cliëntendossier. Deze termijn is 15 jaar. Over ieder ander gebruik van uw gegevens zal ik u eerst informeren en hiervoor expliciet uw toestemming vragen.

De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

-          Om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als de therapie is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar. Dit gebeurt alleen met uw expliciete toestemming.

-          Voor het gebruik voor waarneming, tijdens mijn afwezigheid.

-          Voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing.

-          Een deel van de gegevens wordt gebruikt voor de financiële administratie en het opstellen van de factuur. De zorgverzekeraar stelt het verplicht om van u de volgende gegevens op te nemen op de factuur voor vergoeding:
. NAW-gegevens verzekerde
. Geboortedatum en verzekerdennummer verzekerde
. Datum behandeling (bij periodieke factuur datum van elke behandeling)
. Omschrijving behandeling: Behandeling haptotherapie
. Kosten van de behandeling

 

Praktijkgegevens

KvK: 60740752
BTW: NL194239299B01
IBAN: NL18INGB0004684117
AGB-code praktijk: 90059768
AGB-code zorgverlener: 90100154
Lidnr Vereniging Van Haptotherapeuten (VVH): 693

GZ HaptotherapeurVVH Vereniging van Haptotherapeuten

 

 

 

Hygienemaatregelen omtrent Covid 19 virus voor praktijkvoering Haptotherapie . Update 19 december 2021

Ben je gezond dan ben je van harte welkom.

We werken zoveel mogelijk met inachtneming van de 1,5 meterafstand. Bij het werken binnen de 1,5 meter bij oefeningen en aanrakingsvormen hebben we beiden een mond neusmasker op.

Er zit voldoende tijd tussen de clientafspraken, zodat de praktijk schoongemaakt en geventileerd kan worden. Deurklinken, toilet en oefenmaterialen worden regelmatig gereinigd. Voor en na het reinigen was ik zelf mijn handen en sowieso voor en na elk clientbezoek.

Bij annulering in verband met corona kan indien wenselijk kan een videobelafspraak gemaakt worden.

Clienten met verschijnselen van corona komen niet naar de praktijk, zolang er nog geen negatieve testuitslag bekend is( zie site RIVM www.rivm.nl) Ook niet bij verkoudheid of als een huisgenoot ziek/ besmet is. Als ik zelf klachten heb zal ik dat vooraf melden en de afspraak annuleren.

Dit betekent dat als op één of meerdere van onderstaande triagevragen ja beantwoord kan worden, de afspraak geannuleerd wordt.

Triage-vragen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende ( ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts ( vanaf 38 gr C) ?
  2. Heeft u afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/ gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/ gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Bezoekadres

Studio Wittevrouwen
Bouwstraat 45 G
3572 SP, Utrecht

Contact