Contact/Praktijk

Afspraak maken of meer informatie

Update 22 maart 2021

 

Ondanks de versoepelingen van de overheid ten aanzien van openstelling van de contactberoepen, is mijn praktijk voor haptotherapie voorlopig gesloten.

LinkedIn Marjoke DijkstraFacebook

Praktijk

Het bezoekadres van ‘Haptotherapie Marjoke Dijkstra’ is
Bouwstraat 45 G
3572 SP, Utrecht (In de wijk Wittevrouwen)
Open in Google maps.

Beroepscode

Als GZ-haptotherapeut ben ik aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten en hanteer ik de beroepscode zoals die door de VVH is opgesteld.

Klachten procedure. 

Als GZ-haptotherapeut stel ik mij ten doel om de zorg voor u zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Desondanks kan het voorkomen dat u ontevreden bent over iets of vragen heeft over de geboden zorg. Voor verdere informatie en mogelijkheden verwijs ik u naar de klachtenprocedure van de VVH  https://haptotherapeuten-vvh.nl/lid-worden/lid-worden-klachtenprocedure

AVG.

In mijn praktijkvoering en bij het verwerken van persoonsgegevens die nodig zijn in de dossiervoering en op de facturen, hanteer ik een privacyreglement volgens de AVG. Bij communicatie met derden zal ik altijd vooraf uw toestemming vragen.

KvK: 60740752
BTW: NL194239299B01
IBAN: NL18INGB0004684117
AGB-code praktijk: 90059768
AGB-code zorgverlener: 90100154
Lidnr Vereniging Van Haptotherapeuten (VVH): 693

GZ HaptotherapeurVVH Vereniging van Haptotherapeuten

 

 

 

Hygienemaatregelen omtrent Covid 19 virus voor praktijkvoering Haptotherapie . 

Datum: 03 maart 2021

Ben je gezond, dan ben je van harte welkom!

Bij binnenkomst en vertrek vraag ik de client zijn/ haar handen te wassen. Er zijn papieren handdoekjes aanwezig. Ik open en sluit zelf de deur van de praktijk.

We werken zoveel mogelijk met inachtneming van de 1,5 meterafstand. Dit betekent dat iedere oefenvorm of het werken aan de behandelbank, waarbij normaal gesproken de haptotherapeut clienten aanraakt of nabij komt in principe momenteel niet wordt toegepast.

Mocht het bij uitzondering zo zijn, dat zowel de therapeut als de client het wenselijk acht, voor aanraking ( op de behandelbank) te kiezen, gebeurt dit in overleg en met gebruik van een mondmasker door zowel therapeut als client. ( en dan niet te dicht bij het hoofd)

Er zit voldoende tijd tussen de clientafspraken, zodat de praktijk schoongemaakt en geventileerd kan worden. Deurklinken, toilet en oefenmaterialen worden gereinigd na ieder clientbezoek. Voor en na het reinigen was ik zelf mijn handen en sowieso voor en na elk clientbezoek.

Bij annulering in verband met corona verschijnselen binnen 24 uur voor de afspraak, wordt geen no show tarief in rekening gebracht. Wil je zo vriendelijk zijn mij hier zo snel als mogelijk van op de hoogte te stellen. Indien wenselijk kan een videobelafspraak gemaakt worden.

Clienten met verschijnselen van corona komen niet naar de praktijk. ( zie site RIVM www.rivm.nl) Ook niet bij verkoudheid of als een huisgenoot ziek/ besmet is. Als ik zelf klachten heb zal ik dat vooraf melden en de afspraak annuleren.

Dit betekent dat als op één of meerdere van onderstaande triagevragen ja beantwoord kan worden, de afspraak geannuleerd wordt.

Triage-vragen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende ( ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts ( vanaf 38 gr C) ?
  2. Heeft u afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/ gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/ gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Bezoekadres

Studio Wittevrouwen
Bouwstraat 45 G
3572 SP, Utrecht

Contact